Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șoferii, vânați de radare de 1 Mai: 24.539 de amenzi

radar

Purtătorul de cuvânt al MAI a declarat că, în perioada 28 aprilie - 3 mai, polițiștii au desfășurat 14.730 de misiuni de menținere și asigurare a ordinii publice și au intervenit în 4.700 de situații de risc.

Monica Dajbog a subliniat că fluența circulației rutiere a fost una bună pe majoritatea drumurilor și că traficul la punctele de trecere a frontierei a decurs "fără aglomerări".

"Zilnic s-au desfășurat misiuni ale Poliției Rutiere cu accent pe combaterea cauzelor favorizatoare de accidente grave, respectiv viteza și consumul de alcool. Polițiștii rutieri au reținut în aceste zile 1.286 de permise de conducere, 262 fiind reținute pentru consumul de băuturi alcoolice și 305 pentru depășirea vitezei legale. (...) Totodată, au fost retrase 505 certificate de înmatriculare", a subliniat aceasta, adăugând că pe principalele drumuri naționale au acționat și 420 de aparate radar.

Reprezentantul MAI a arătat, totodată, că traficul rutier desfășurat pe A1, A2, DN1, DN6 și DN65 va fi, duminică după-amiază, monitorizat atât de echipaje ale Poliției Rutiere la sol, cât și de un elicopter al ministerului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.