Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OFICIAL Vlad Vasile Voiculescu a fost propus pentru funcția de ministru al Sănătății

hotnews.ro
Vlad Voiculescu

Premierul Dacian Cioloș a înaintat astăzi președintelui României, Klaus Iohannis, propunerea de numire a lui Vlad Vasile Voiculescu în funcția de ministru al Sănătății, anunță Guvernul într-o comunicare remisa STIRIPESURSE.RO

____

Vlad Voiculescu a fost anterior director de cabinet al Ministrului Finanțelor, Anca Dragu. El s-a intors in Romania dupa 14 ani petrecuti la Viena unde a absolvit cursurile de licenta si master ale Vienna University of Economics and Business Administration si a acumulat o experienta de peste 10 ani in domeniul financiar - ulltima pozitie detinuta acolo de Vlad a fost de Vicepresedinte in cadrul Diviziei de Finantari de Infrastructura a Erste Group Bank AG. 

Vlad este de asemenea implicat in mai multe proiecte sociale in special in domeniul sanatatii. El este initiatorul MagiCAMP iar din Iunie 2013 indeplineste rolul de Vicepresedinte si Trezorier al European Cancer Patient Coalition, mai informeaza MFP.

Dar cel mai interesant amanunt din biografia lui Voiculescu este faptul ca acum cativa ani a fost initiatorul retelei citostaticelor - Reteaua citostaticelor a fost alcatuita din voluntari care timp de mai multi ani au transportat in Romania, fara sa solicite niciun beneficiu material, medicamente esentiale in tratamentul cancerului care nu se gaseau deloc in spitalele si farmaciile romanesti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.