Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OPINIE A înviat Vadim

vadim

Corneliu Vadim Tudor a încetat din viață luni, la 65 de ani. A fost scriitor, ziarist, soț și tată. La fel cum se întâmplă cu cele mai multe personaje politice de o asemenea anvergură ca a Tribunului, reacțiile din toate mediile nu au încetat să apară de luni seara.

Vadim a fost recunoscut pentru stilul de o violență verbală unică în peisajul politic românesc, el acaparând, în ultimii ani de viață, și scena mondenă. Criticii săi au aruncat cu noroi în el în timpul vieții, iar după moarte ei se transformă, fiecare pe rând, într-un nou Vadim.

Mediul virtual e plin de ”vadimi”! Nu e nicio exagerare să spun că Vadim a înviat. Cei care se cred cu mult deasupra lui folosesc exact același limbaj pentru care CVT era atât de hulit. Cuvinte care murdăresc și o cocină de porci sunt deversate în spațiul public de ”celebri” politicieni, scriitori sau jurnaliști. Toți au verbul lui Vadim, pentru că a înviat Vadim!

Oare ce caracter au acești ”academicieni” ai limbajului murdar când îl atacă pe Vadim cu invectivele pe care el le-a făcut celebre? Atât să fi învățat la înaltele școli pe care spun că le-au urmat, oare atât să fi prins din șmecheria Tribunului? E plin de ”vadimi”...

Preluare: REVISTABLOGURILOR.RO

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.