Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Papa Francisc s-a plimbat în Cracovia cu un tramvai vopsit în culorile Vaticanului

instagram
papa francisc

Papa Francisc a surprins din nou pe toată lumea plimbându-se în Cracovia într-un tramvai cu prilejul Zilelor Mondiale ale Tineretului, eveniment găzduit de Biserica Catolică din Polonia, relatează AFP. Tramvaiul, un model de ultimă generaţie, cu lungimea de 43 de metri şi dotat cu climatizare, a fost vopsit în culorile alb şi roşu ale Vaticanului.

De-a lungului traseului, între arhiepiscopia din Cracovia, unde este găzduit, şi parcul Błonia, la distanţă de mai puţin de un kilometru, sute de mii de persoane au venit să-l întâmpine pe papă pentru a-i ura bun venit. Suveranul Pontif a fost însoţit în tramvai de un grup de 15 tineri cu handicap şi de îngrijitorii acestora. Papa, zâmbitor, a salutat miile de credincioşi masaţi de-a lungul drumului care au înfruntat ploaia pentru a-l însoţi de-a lungul plimbării desfăşurate cu viteză redusă.

Suveranul Pontif, sensibil la problemele ecologice, este un obişnuit al transportului în comun, pe care îl folosea zilnic în Argentina pe când era arhiepiscop de Buenos Aires, anunţă Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.