Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii de AMPLOARE pentru defrişări ilegale în Braşov şi Argeş

www.ziuaconstanta.ro
mascati perchezitii

Au fost percheziţii de amploare în această dimineaţă atât în judeţul Argeş, cât şi în Braşov la domiciliile unor persoane suspecte de defrişări ilegale.

 

Lucrători ai Poliţiei Câmpulung şi de la Serviciul Acţiuni Speciale Argeş efectuează miercuri 11 percheziţii la sediul unei firme şi la locuinţele unor persoane fizice bănuite de săvârşirea infracţiunilor de tăiere fără drept de arbori, furt de arbori, tăinuire şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ).

 

''La data de 28 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, efectuează 11 percheziţii domiciliare pe raza comunelor Davideşti, Vultureşti, Stoeneşti şi Valea Mare la locuinţele unor persoane fizice şi la sediul unei societăţi comerciale bănuite de săvârşirea infracţiunilor de tăiere fără drept de arbori, furt de arbori, tăinuire şi fals în înscrisuri sub semnătură privată'', se menţionează într-un comunicat de presă transmis de IPJ Argeş.

Conform acestuia, din cercetări a reieşit că, în perioada 2015 - 2017, cei în cauză ar fi tăiat ilegal şi sustras aproximativ 140 de metri cubi de material lemnos. Ulterior cei vizaţi ar fi folosit documente de însoţire completate cu date nereale pentru a comercializa materialul lemnos către persoane fizice din Argeş, Dâmboviţa şi Teleorman. Zece persoane vor fi conduse la sediul Poliţiei Municipiului Câmpulung pentru audieri.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.

 

Percheziţii au avut loc şi în judeţul Braşov. la domiciliile unor persoane bănuite de activităţi ilegale în domeniul silvic, potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

''La data de 28 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, efectuează 36 de percheziţii la domiciliile unor persoane bănuite că, în perioada 2016 - 2017, ar fi desfăşurat activităţi ilegale în domeniul silvic, pe raza judeţului Braşov'', reiese dintr-un comunicat de presă transmis de IGPR.

Conform acestuia, la finalizarea percheziţiilor, vor fi puse în executare 43 de mandate de aducere.

Activităţile se desfăşoară cu sprijinul Serviciului Judeţean Anticorupţie Braşov şi al Serviciului Regional de Poliţie Transporturi.

În activităţi sunt angrenate şi efective de jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi şi Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Braşov.

Citeşte şi: Avertisment de la meteorologi: COD GALBEN de caniculă. Ce zone sunt vizate.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.