Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Plângere PENALĂ pe numele unui ministru tehnocrat

romaniatv.net
guvern ciolos

Conducerea spitalului Sf Maria a anunțat că îi face plângere penală ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, pentru că nu se poate face transplant pulmonar în România. Acuzația ar fi de abuz în serviciu.

Managerul spitalului, Narcis Copcă, spune că s-ar face presiuni din partea ministrului Sănătății și că ar trimite controale ilegale la instituția medicală pe care el o conduce.

Transplantul pulmonar este blocat în acest moment în țară, pentru că nu sunt fonduri.

SUA avertizează: 'De sărbători, e RISC mare în Europa'

Managerul Narcis Copcă susține că bolnavii de plămâni care sunt înscriși pe liste pentru transplant așteaptă foarte mult pentru a pleca în străinătate, la operație.

La rândul său, Vlad Voiculescu a spus, într-o intervenție telefonică la Antena3, că acreditarea respectivului spital s-a făcut fără acreditare și că se poate dovedi și în instanță.

Ministrul Vlad Voiculescu a mai spus că statul român și-a asumat răspunderea ca atunci când sunt organele necesare, iar transplantul nu se poate face la noi în țară, bolnavii să meargă în străinătate.

”Nu putem nici să așteptăm mult, că punem în pericol vieților bolnavilor”, a replicat ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

Cazul a început săptămâna trecută, când ministrul Sănătății a spus că suspectează faptul că spitalul Sf. Maria a fost acreditat ”prin presiuni politice”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.