Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pleşoianu intervine în SCANDALUL iscat după petrecerea PSD. Atac DUR la adresa lui Iohannis şi Cioloş

cdep.ro
Liviu Plesoianu

Oricât a încercat să explice, Liviu Dragnea a fost aspru criticat pentru că şi-ar fi serbat ziua de naştere chiar în noaptea comemorării tragediei din Colectiv. Deputatul PSD Liviu Pleşoianu intervine, însă, în scandal şi invită românii la o scurtă aducere-aminte. "Să ne amintim ce făceau IOHANNIS și CIOLOȘ la doar 17 ZILE după tragedia din COLECTIV", este îndemnul lansat de Pleşoianu pe pagina sa de Facebook.

"Dacă tot a băgat cărbuni din greu ieri #PROPAGANDA Noii Securități, zic să ne amintim ce făceau IOHANNIS și CIOLOȘ la doar 17 ZILE după tragedia din COLECTIV:

Președintele "ALTFEL" ciocnind cupe PLINE CU ȘAMPANIE cu premierul "ALTFEL" și cu membrii guvernului "ALTFEL" la doar 17 zile după tragedia din COLECTIV... Nu știu câți dintre români, inclusiv dintre cei care au ieșit atunci în stradă, s-au simțit bine văzând aceste imagini. Mie mi s-a părut atunci și mi se pare și acum un gest absolut oribil. Altfel, desigur, domniile lor sunt IMACULAȚII, PREA-CINSTIȚII, SALVATORII, TEHNOCRAȚII, ÎNALT-PREA-INTEGRII NEAMULUI... Impostură sinistră...", a scris politicianul.

Citeşte şi: Preşedintele USR, prima reacţie după noua DEMISIE din partid. Dan Barna, măsuri de ULTIMĂ ORĂ pentru salvarea formaţiunii de la scindare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.