Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL Bihor: Ghilea-rezultatul obţinut în Oradea e remarcabil; Bolojan-scorul pe judeţ e sub aşteptări

bolojan vot

Prim-vicepreşedintele PNL Bihor, Gavrilă Ghilea, deputat în noua legislatură, a declarat, miercuri, că rezultatele obţinute de PNL în Bihor sunt peste media naţională, ceea ce demonstrează eficienţa echipei de campanie, fiind remarcabil rezultatul obţinut în Oradea. "Este remarcabil rezultatul la nivelul municipiului Oradea, unde am obţinut cu aproape 2% peste PSD, în ciuda maşinii de propagandă social democrate, condusă în dispreţul legii de unii şefi de instituţii publice şi servicii deconcentrate uitaţi în funcţii de Guvernul Cioloş. Sigur că puteam obţine mai multe voturi dacă mobilizarea electoratului ar fi fost mai bună, dar poate că această apatie a alegătorilor este şi urmare a mai multor evenimente electorale care s-au succedat în ultimii ani: alegeri europarlamentare, alegeri prezidenţiale, alegeri locale, referendumuri şi acum, parlamentare", a declarat, într-o conferinţă de presă, Ghilea.

În Oradea, municipiul reşedinţă de judeţ, condus de primarul Ilie Bolojan, liberalii au înregistrat 30,19%. Pe de altă parte, liderul liberalilor bihoreni, Ilie Bolojan, a declarat că scorul obţinut la nivelul judeţului Bihor - 26,96%, este sub aşteptări. Conform lui Bolojan, judeţul Bihor este pe locul şapte ca rezultate obţinute, media naţională a PNL fiind de circa 20%. "Având în vedere şi populaţia maghiară din judeţ, eu cred că suntem undeva pe primele locuri. Dar asta nu înseamnă că suntem mulţumiţi, să ne înţelegem bine", a subliniat Bolojan.

Atât liderul PNL Bihor, Ilie Bolojan, cât şi prim-vicepreşedintele Ghilea au declarat că aşteaptă ca toate promisiunile PSD-ului făcute în campania electorală să fie puse în practică şi nu amânate, aşa cum se constată recent. "Promisiunile care au smuls voturile alegătorilor au fost numeroase şi fără acoperire pe termen scurt şi mediu. Faptul că PSD a propus deja amânarea cu un an a unor măsuri de relaxare fiscală (eliminarea supra accizei la combustibilii auto, a taxei pe stâlp şi scăderea TVA de la 20 la 19%) demonstrează că promisiunile lui Dragnea au picioare scurte. Ar fi păcat ca, după ce România s-a remarcat printr-o creştere economică record în Uniunea Europeană, aceşti bani să fie deturnaţi din nou de la marile investiţii care aşteaptă finanţare şi transformaţi în sinecuri pentru clientela politică a PSD şi pomeni postelectorale", a spus Gavrilă Ghilea, conform Agerpres.

Gavrilă Ghilea a fost primul pe lista de candidaţi la Camera Deputaţilor, obţinând un mandat. De asemenea, PNL Bihor va fi reprezentat în Parlament de un senator - Cornel Popa şi încă un deputat Florica Cherecheş, iar după redistribuire există posibilitatea unui al treilea reprezentant în Cameră, Ioan Cupşa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.