Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL, solicitare imperativă pentru Ponta: țara arde și premierul se piaptănă

pnl
Purtătorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu, îi recomandă lui Ponta să evite un spectacol grotesc. 

”Îi cer lui Victor Ponta să renunțe la evenimentul de astăzi, de lansare a candidaturii sale pentru alegerile prezidențiale și să îl reprogrameze pentru o dată ulterioară, după ce va trece situația critică în care se află în prezent mai multe zone din țară, afectate de inundații și viituri puternice.

A face un eveniment fastuos de lansare a candidatului la prezidențiale la numai câțiva pași de o zonă puternic afectată de inundații ar reprezenta un spectacol grotesc, o adevărată sfidare la adresa cetățenilor. Proverbul românesc care ar caracteriza cel mai bine o astfel de situație este țara arde și premierul Ponta se piaptănă.

Nu spun ca Victor Ponta să nu își oficializeze candidatura, mai ales că toată lumea știe că el va fi prezidențiabilul social-democrat, dar îi atrag atenția să nu trateze cu dispreț populația care are mare nevoie acum de tot sprijinul autorităților și nu de manifestații electorale.

Fac un apel la Victor Ponta ca măcar în aceste momente dificile să își ia în serios rolul de prim-ministru responsabil și să nu uite că înainte de a fi candidat la prezidențiale este șeful Guvernului.

Partidul Național Liberal îi cere cu bună credință lui Victor Ponta să-și amâne lansarea programată în această seară. Dacă am fi urmărit să câștigăm capital politic, l-am fi lăsat să continue cu acest eveniment electoral și l-am fi criticat ulterior.

Partidul Național Liberal crede că oamenii merită toată atenția autorităților când se confruntă cu situații dramatice, și nu atunci când partidele au nevoie de votul lor”, susține Alina Gorghiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.