Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL: Votul în cazul Vosganian, extrem de surprinzator

sigla noua pnl

Purtatorul de cuvânt al PNL, Ionut Stroe, a declarat, joi, ca votul senatorilor de respingere a solicitarii Parchetului General de începere a urmaririi penale în cazul Varujan Vosganian a fost 'extrem de surprinzator', precizând ca la nivel de partid liberalii hotarâsera altceva.

'Nu a fost o decizie de partid în sensul asta. Noi hotarâseram altceva. Noi hotarâseram sa raspundem prompt si pozitiv la orice fel de solicitare din partea justitiei. E extrem de surprinzator votul asta si încercam în momentele acestea sa analizam, sa vedem care a fost situatia acolo. (...) Nu stiu ce a fost acolo. (...) În momentul de fata încercam sa vedem ce s-a întâmplat la Senat', a declarat Stroe pentru Agerpres.

Întrebat daca ar putea fi aplicate sanctiuni pe linie de partid senatorilor PNL care au votat împotriva solicitarii Parchetului în cazul Vosganian, Stroe a afirmat ca nu stie nici macar daca sunt voturi de la PNL împotriva solicitarii Parchetului.

'Încercam sa aflam si noi care sunt adevaratele cauze ale votului de acolo. Cu toate ca nu e frumos sa arunci vina în alta parte, dar cred ca au contribuit si cei de la PSD la acest vot', a adaugat purtatorul de cuvânt al PNL.

Senatorii au respins, joi, solicitarea procurorului general, Tiberiu Nitu, privind încuviintarea începerii urmaririi penale în cazul fostului ministru al Economiei Varujan Vosganian.

S-au înregistrat 71 de voturi 'împotriva', 57 'pentru', iar cinci voturi au fost anulate. Din totalul de 168 de senatori, doar 132 si-au exprimat votul, care a fost secret, cu bile.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.