Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția face precizări în cazul MEDIAPRO

adrian sarbu

Audierile din dosarul Media Pro, în care se urmărește destructurarea unui grup specializat în evaziune fiscală și spălare de bani, continuă și în aceste zile, au anunțat miercuri oficiali ai Poliției Române

Sursele citate au arătat că audierile se fac în baza legii și nu pot fi divulgate numele persoanelor chemate la discuții.

În luna iulie, polițiștii au efectuat 26 de percheziții în București și județul Ilfov la mai multe societăți, printre care și Media Pro din Buftea, pentru destructurarea unui grup specializat în evaziune fiscală și spălare de bani.

Polițiștii bucureșteni au documentat activitatea infracțională a grupului identificat, stabilind că 66 de societăți comerciale ar fi cumpărat servicii fictive de la societăți fantomă în scopul deducerii artificiale și ilicite a TVA și a impozitului pe profit. Valoarea serviciilor și a produselor achiziționate fictiv este de 10 milioane de euro, prejudiciul estimat adus statului fiind de 1,5 milioane de euro, scrie agerpres.ro

Au fost puse în executare 13 mandate de aducere.

Perchezițiile s-au desfășurat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, cu sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informații.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.