Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta i-a sters un comment lui Mihai Razvan Ungureanu pe Facebook

ungureanu update
Ponta prezinta evenimentul ca o prima mare reusita a USL-ului. "In urma cu exact 2 ani, pe 27 Aprilie 2012, Parlamentul adopta motiunea de cenzura pt demiterea Guvernului Ungureanu! Era prima victorie importanta a USL si a tuturor romanilor obtinuta impotriva "Regimului Basescu"! Alaturi de mine au fost atunci Liviu, Crin, Daniel, 235 de parlamentari si milioane de romani! Le multumesc si sunt convins ca pe 16 Noiembrie vom castiga razboiul drept pe care l-am inceput atunci!", scrie Ponta pe pagina sa de Facebook. Mihai Razvan Ungureanu a scris un comentariu la aceasta postare care ulterior a fost sters de pe pagina premierului, fapt semnalat de presedintele Forta Civica pe pagina sa de Facebook. ungureanu

"Dl Ponta sarbatoreste astazi pe contul sau de FB doi ani de la demiterea Guvernului Ungureanu. Mare sustinator al libertatii de exprimare, a ales sa-mi stearga urmatorul comentariu pe care l-am facut pe pagina dansului pentru toti cei care ii urmaresc minciunile:

'Acum doi ani, guvernul a cazut din cauza lipsei de experienta in a face compromisuri care sa nenoroceasca tara. Schimbarea guvernul Ungureanu a fost singura reusita a USL-ului. De atunci, Romania a pierdut timp si bani si a primit in schimb doar circ. Dl Ponta, dvs guvernati doar pentru a va salva baronii, coruptii si doctoratul plagiat. Toti romanii responsabili va vor schimba cu FORTA!", a precizat Ungureanu.

Comentariul sau a aparut insa inapoi pe pagina premierului la scurt timp dupa aceea, fapt semnalat din nou de Mihai Razvan Ungureanu.

ungureanu update

Acesta a primit o replica de la consilierul premierului, Dan Sultanescu: "USL inseamna mult, mult mai mult. Nu m-as astepta de la cei care au luptat impotriva USL sa ii recunoasca meritele, insa. Sustinatorii adevarati ai USL stiu insa despre ce vorbesc".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.