Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta îi taxează pe Iohannis şi Grindeanu: 'Ce stupid, ce Ghinion!'

ponta china

Victor Ponta îi critică pe preşedintele Iohannis şi pe premierul Grindeanu pentru că nu sunt prezenţi în aceste zile în China, unde are loc Forumul "Belt and Road" (BRF) de la Beijing. Fostul premier consideră că, prin atitudinea liderilor politici, România ratează o imensă oportunitate.

Vezi şi: Victorie a la Pirus pentru Nicușor Dan. Tabăra pro-Cioloș preia conducerea USR

"Stiti cumva unde se afla acum Viktor Orban (Prim Ministrul Ungariei)? Dar Aleksandar Vucic (Presedintele ales al Serbiei)? Sau Premierul Poloniei? Presedintele Turciei? Prim- Ministrul Spaniei? Presedintele Cehiei? Prim-Ministrul Greciei? Va intreb doar de vecinii nostri ca sa fie mai simplu. Toti se afla la Beijing - deoarece Presedintele Chinei Xi Jinping lanseaza un program de investitii de aproape 900 de miliarde de dolari pentru "Noua Cale a Matasii"!!!

Nu va intreb unde se afla Presedintele Romaniei ca stiti - la Sibiu. Prim Ministrul Romaniei se afla la Bucuresti ( trebuie sa apere Guvernul si ministrii de asaltul "remanierilor" care vine din K10)! Desi Dumnezeu ne-a asezat in acesta pozitie geografica atat de importanta noi refuzam sa o folosim! Ba chiar ne batem joc de mana intinsa de China noua si tarilor din regiune! Ce stupid - ce "Ghinion"!", scrie Ponta pe Facebook.

Vezi şi: Imagini de GROAZĂ: Accident feroviar în Grecia. Un tren a intrat într-o casă

Iniţiativa chineză Belt and Road se referă la "centura economică" (belt) de-a lungul vechiului Drum al Mătăsii între Asia şi Europa, precum şi la noul drum al mătăsii, ca rută (road) maritimă. La BRF participă oficialităţi din peste 100 de ţări, inclusiv 29 de şefi de stat şi de guvern, consemnează DPA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.