Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Predoiu, replica dura pentru Tariceanu: Daca nu eram eu, azi erai langa Vlasov

Predoiu

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a criticat duminica in termeni duri noul program de guvernare al PNL. El a avut cateva critici si la adresa lui Catalin Predoiu, premierul din umbra al PNL, desi a recunoscut ca acesta a fost corect cat au colaborat in acelasi guvern.

Predoiu i-a raspuns lui Tariceanu si i-a atras atentia ca doar datorita lui nu este astazi "inregistrat langa Vlasov" - Mihail Vlasov, fostul presedinte al Camerei de Comert, fiind condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta.

Citeste şi: Tăriceanu desființează Programul de guvernare al PNL: Un program avortat

"Dl Tăriceanu declară că am fost corect în Guvernul său, dar nu îşi asumă ce-am facut în Guvernul Boc. Atât am de spus: să stea linistit, eu nu am intrat în politică pentru bani, iar în ceea ce-l priveşte, dacă nu îl opream în Guvern, în 2008, să cedeze gratis Registrul Comerţului dlui Vlasov, era astăzi înregistrat lânga dl Vlasov", a scris Predoiu pe pagina sa de Facebook.

El a criticat si limbajul folosit de Tariceanu, care a catalogat noul program de guvernare al PNL drept unul "avortat". Predoiu subliniaza ca acest tip de limbaj este lipsit de eleganta si poate jigni femeile care sunt nevoite sa recurga la avort din motive medicale.

"Sunt surprins de limbajul dlui Tăriceanu, care spune că programul PNL e "avortat". Dl. Tăriceanu a vrut să jignească PNL, partidul care l-a propus prim-ministru, ulterior domnia sa acceptând fără probleme desemnarea sa de către Preşedintele Traian Băsescu. S-a gândit însă că un astfel de limbaj jigneşte zeci de mii de femei care, din motive medicale, sunt silite să recurgă avort? Acesta este "elegantul" domn Tăriceanu? Acesta e limbaj de nivelul Preşedintelui Senatului? Jos, foarte jos...", a mai scris Predoiu pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.