Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Tudose, anunţ OFICIAL: Şedinţă de Guvern pentru OUG cu 'revoluţia fiscală'

Ultima Ora breaking news

După mai multe zile de incertitudine, premierul Mihai Tudose a anunţat oficial că ordonanţa de urgenţă privind modificarea Codului Fiscal va fi adoptată în şedinţa de guvern de miercuri, 8 noiembrie, confirmând informaţiile neoficiale publicate anterior de STIRIPESURSE.RO.

Mihai Tudose a afirmat, la Parlament, înainte de plenul comun al celor două camere, că şedinţa de guvern va avea loc miercuri la ora 15.00. Anterior, premierul a avut o discuţie de câteva ore cu primarii, care se opuneau scăderii impozitului pe venit de la 16% la 10%.

Proiectul de modificare a Codului Fiscal a primit aviz negativ de la Consiliul Economic şi Social, dar şi de la Consiliul Fiscal. De asemenea, sindicatele şi patronatele şi-au exprimat nemulţumiri în legătură cu unele prevederi din proiectul de act normativ.

Printre cele mai importante modificări propuse de Guvern se numără trecrea contribuţiilor în sarcina angajatului, scăderea impozitului pe venit de la 16% la 10% şi introducerea unei taxe pe fondul de salarii de 2%.

***

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.