Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Presa britanică, critici DURE după înfrângerea suferită de Theresa May

reuters
Theresa May

"Eşec", "înfrângere", "şoc" şi "pariu pierdut" sunt sintagmele pe care britanicii le-au citit în această dimineaţă pe primele pagini ale ziarelor. Presa britanică e foarte acidă la adresa Theresei May, în condiţiile în care exit-poll-uri au anunţat o înfrângere răsunătoare pentru conservatori. Ziarele care o lăudau după Brexit, o critică acum pe şefa executivului de la Londra, scrie Mediafax.


"MAYhem" (haos în limba română), stă scris mare pe prima pagină din The Independent. Ziarul a spus că lidera conservatorilor va trebui să se confrunte cu un parlament în care nimeni nu are majoritate. Ziariştii au folosit un joc de cuvinte cu numele Theresei May ca să atace actualul prim-ministru britanic.

content-image



"Mai atârnă de un fir de aţă", a titrat Daily Mirror, alt cotidian pro-conservator, pe prima pagină, ce a avut un fundal întunecat. Jurnaliştii au notat că poziţia ei în fruntea guvernului este în dubii, ca urmare a eşecului de la urne.
"Lupta lui May de a rămâne la putere", a scris şi Daily Express, care aminteşte de rezultatele şocante ale exit-poll-urilor

"Pariul electoral al lui May s-a transformat într-un dezastru", a fost titlul de pe prima pagină a The Sun, un ziar foarte apropiat de conservatori.

content-image

"Marele pariu al lui May a eşuat", a titrat şi The Times. Ziariştii au notat că urmează discuţii pentru formarea unei coaliţii. Chiar dacă va reuşi să formeze o majoritate, poziţia Theresei May este slăbită substanţial, cu 11 zile înainte de începerea negocierilor pentru Brexit.

Citeşte şi: Theresa May NU se gândeşte la demisie şi caută cu disperare o alianţă politică.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.