Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima declarație a lui Șova după ce DNA l-a pus sub urmărire: Băsescu e de vină

sova ponta

Dan Șova este urmărit penal trei infracțiuni de complicitate la abuz în serviciu, cu obținere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul.

Citește și: OFICIAL DNA: Şova şi alte persoane urmărite penal

Șova a reacționat la acuzațiile DNA, după ce cu puțin timp înainte, spusese că el nu este urmărit penal ci doar suspect.

”Vin după 7 ani să mă întrebe de ce am încheiat trei contracte și am salvat distrugerea Turceniului și Rovinariului ca să nu ajungă în mâna unor grupuri infracționale? Asta mă întreabă procurorii și de abia aștept să le răspund.

Nu am nimic de ascuns. Eu sunt complice pentru că eram conducătorul firmei care a salvat cele două termocentrale. Nu poți să reții complicitatea la abuz în serviciu unui avocat care a încheiat un contract.

Singurul abuz pe car eu îl rețin e al lui Blejnar. E hilar să răspund în fața procurorilor la aberațiile unui infractor notoriu al României.

Acum nu spun că e un dosar politic, dar e ciudat că apare acum, când eu sunt purtătorul de cuvânt al campaniei unui candidat la președinția României.

Pentru controalele ANAF e de vină Traian Băsescu, cel care a dat ordin să se ajungă la Victor Ponta și s-a ajuns la mine.”, a declarat Dan Șova la realitatea tv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.