Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul general al Bucureștiului face o dezvăluire emoţionantă: 'Am apelat la un tratament de...'

Primarul general al Bucureștiului, Gabriela Firea, face o dezvăluire emoţionantă. ”Am apelat la un tratament de fertilizare ca să pot avea un copil la varsta de 38 de ani.", a spus edilul șef al Capitalei.

Aflată la deschiderea unei clinici de fertilizare in vitro din Bucureşti, Gabriela Firea, a luat prin surprindere şi invitaţii, dar şi ziariştii, când a facut o declaraţie surprinzătoare. "Am intrat cu emoţie in această clinică. Pentru că în urmă cu câţiva ani şi eu urcam pe aceste scări, alături de medicul Nicolae Poiană care m-a încurajat mereu şi care m-a ajutat să îmi împlinesc visul de a deveni din nou mamă", a spus Firea.

Citește și: Sorin Oprescu vrea să se RĂZBUNE pe cei care l-au denunțat: 'Vreau să am cugetul împăcat'

Primarul general al capitalei a mărturisit că avea 38 de ani şi simţea că timpul nu mai are răbdare cu ea. Şi atunci a decis să apeleze la medicină. Chiar dacă, spune Gabriela Firea, tot timpul a trăit cu sentimentul că, a concepe un copil altfel decât natural, intră în contradicţie cu Dumnezeu. Însă primarul general a povestit audienţei ce i-a alungat, într-o clipă, această teamă. "Eram chiar în sala de tratament când, de la biserica de alături, au început să bată clopotele. Şi eu, şi soţul meu, ne-am speriat foarte tare. Ne-am spus că este un semn. Dar, în momentul următor am remarcat că pe un perete, în acea sală, era o biserică. Şi atunci am realizat că ceea ce făceam eu chiar era voia lui Dumnezeu."

Gabriela Firea este mama a trei copii, toţi băieţi şi spune că nu regretă nicio clipă decizia de a apela la medicină pentru a rămâne însărcinată. Le încurajează pe femeile care sunt în aceeaşi situaţie să facă la fel, şi să vorbească despre asta, pentru că nu este nicio ruşine. În acelaşi timp, primarul general al Capitalei a atras atenţia asupra faptului că statul român face infinit de puţin pentru a sprijini cuplurile infertile de la noi din ţară.

Vezi şi: Băsescu zguduie lumea politică: Afrodita Kovesi e foarte 'umblată' printre politicieni

Aproape unul din cinci cupluri din România nu pot avea copii. Iar aceste statistici ne plasează printre ţările europene grav afectate de această boală, dar din păcate unde susţinerea este aproape zero. În schimb, străinii au sesizat nevoia şi oportunitatea şi deschid clinici specializate în tratarea infertilităţii la noi în ţară. Astăzi, grecii au deschis o una dintre cele mai moderne clinici de la noi, în Bucureşti. La deschidere a fost prezent şi medicul Konstantinos Pantos, supranumit "tatăl cu 40 de mii de copii".

Citește și: ULTIMA ORĂ - Verdictul CCR privind legea Big Brother

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.