Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Interimar al Capitalei a fost demis

stefanel

Primarul Interimar al Capital Ștefănel Dan Marin a fost demis marți, 24 noiembrie, de consilierii generali.

A fost un vot la limită, 37 de consilieri au votat pentru, 5 împotrivă și 3 abțineri, în condițiile în care în sală nu au fost prezenți toți consilierii. Primarul susținut de UNPR a condus Primăria Capitalei timp de 10 săptămâni.

Și lui Cornel Pieptea (PNL) i s-au retras atribuțiile de viceprimar, urmând ca în locul lui sa fie numit cel care va ocupa funcția de viceprimar general interimar, după care se va alege un nou primar general. Prefectul Capitalei urmează să ia act de aceste decizii.

Ștefănel Dan Marin a fost demis la doar două ore după ce PNL București a anunțat că a demarat procesul de demitere a primarului general interimar al Capitalei, Ștefănel Dan Marin. Liberalii au supus votului Consiliului General al Municipiului București proiectul de hotărâre în acest sens și au reușit să obțină cele două treimi din numărul total al consilierilor generali.

Votul a fost posibil după ce consilierii municipali au anunțat ieri că au convocat pentru marți, 24 noiembrie, ședința extraordinară pentru a dezbate și vota un proiect care prevede un regulament de organizare și  funcționare a CGMB. Astfel că în cadrul ședinței au introdus pe ordinea de zi și hotărârea care prevedea demiterea Primarului General Interimar al Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.