Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme pentru Donald Trump: Ce i-a făcut soţia lui Melania

BBC
trump, tel aviv

Prima doamnă a Statelor Unite pare să respingă contactul soțului ei, și nu doar din motive de protocol, scrie Huffington Post, după ce gestul ei de respingere, când Donald Trump încearcă să o ia de mână, observat luni la Tel Aviv, s-a repetat a doua zi la Roma.

De data aceasta, nu mai este nicio îndoială: Melania Trump nu vrea ca soțul ei să o ia de mână în public. Cu doar o zi în urmă la Tel Aviv, se putea crede că prima doamnă a dorit să respecte protocolul diplomatic, dar repetarea gestului pe pista de pe aeroportul din Roma, unde cei doi au aterizat miercuri, este de natură să elimine această ipoteză, comentează sursa citată.

Refuzând mâna soțului ei, sub pretextul de a-și aranja părul, Melania Trump pare deosebit de nervoasă ... așa cum a părut și cu o zi înainte în timpul vizitei lor în Israel, după cum se vede în imaginile surprinse de camerele de luat vederi. Este vorba de o dificultate persistentă în a-și asuma sarcinile de primă doamnă, sau de o problemă personală cu Donald? În orice caz, fiecare zi pare să demonstreze răceala care s-a instalat în cuplul Trump, conchide ziarul, conform Agerpres. Președintele american, Donald Trump, însoțit de soția sa, Melania, a început vinerea trecută primul său turneu internațional, cu etape în Arabia Saudită, Israel, Vatican și Belgia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.