Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procurorul general a discutat cu ambasadorul Sloveniei despre legislaţia în domeniul penal

augustin lazar

Procurorul general Augustin Lazăr a avut marţi o întrevedere cu Mihael Zupancic, ambasadorul Sloveniei în România, în cadrul căreia a fost acordată o atenţie deosebită discutării aspectelor vizând legislaţia din domeniul penal şi procesual penal din cele două ţări.

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, în contextul discuţiilor referitoare la justiţia din România, Augustin Lazăr a subliniat importanţa pe care conducerea PÎCCJ o acordă luptei anticorupţie, precum şi luptei împotriva criminalităţii organizate şi a terorismului, realizate în principal de cele două direcţii specializate, DNA şi DIICOT, dar şi activităţii celorlalte structuri din cadrul Ministerului Public. În cadrul întâlnirii, s-au făcut referiri la problematica actuală a migraţiei ilegale, precum şi la alte forme de criminalitate transfrontalieră, care pot afecta ambele state, conform Agerpres.

Cei doi oficiali au reafirmat intenţia de abordare proactivă şi consolidare a cooperării dintre autorităţile judiciare din Slovenia şi România, procurorul general confirmând disponibilitatea procurorilor români pentru dialog şi implicare în acest parteneriat. În acelaşi context, oficialul sloven a remarcat contribuţia semnificativă a autorităţilor judiciare române în activităţile implicând colaborarea transnaţională România - Republica Slovenia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.