Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD are un nou site: Zgonea a fost ȘTERS; Dragnea, 'un susţinător al luptei anti-corupţie'

psd

PSD are începând de joi un nou site.  Noul site a fost lansat a doua zi de la excluderea lui Valeriu Zgonea din PSD. Numele lui Zgonea a dispărut complet de pe noul site. La fel şi Victor Ponta şi toţi foştii preşedinţi ai partidului.

În secţiunea liderilor PSD, Liviu Dragnea, condamnat definitiv la doi ani cu suspendare, este descris ca un susţinător al luptei anticorupţie. Este prezentat ca un reformator al PSD, un susţinător al luptei anticorupţie şi un politician care reneagă comunismul.

Liviu Dragnea este omul care, într-un timp scurt, a dat PSD o direcție clară și integrativă.

PSD este astăzi un partid mai deschis și mai prietenos, adaptat exigențelor și provocărilor politice ale anului 2016.

Liviu Dragnea este primul președinte al PSD care a condamnat în mod oficial comunismul. De asemenea, este un susținător al luptei anti-corupție.

După mandatul de președinte al lui Victor Ponta, Liviu Dragnea a confirmat transformarea PSD într-o forță politică social-democrată matură, bine definită identitar și ideologic în contextul politic românesc și european. Astăzi, PSD este partidul în care românii au cea mai mare încredere.

Liviu Dragnea este un promotor al dialogului politic, ca bază pentru o conducere responsabilă și eficientă a României. Este, în același timp, un adept al guvernării locale.

Președintele PSD a propus, în mai multe rânduri, construcția unui consens politic național în jurul unui proiect comun de dezvoltare a României.“, se arată pe noul site al PSD.

Închisorile din România în atenția ONU

Printre proiectele cele mai importante asupra cărora se apleacă PSD se află întărirea statului de drept.

O preocupare majoră pentru PSD va fi modernizarea instituţiilor statului şi întărirea statului de drept. Partidul Social Democrat sprijină fără ezitare independenţa Justiţiei şi lupta instituţiilor abilitate ale statului împotriva corupţiei. Serviciile de informaţii au nevoie rapid de legi care să le optimizeze capacitatea de lucru şi reacţie, iar PSD va sprijini toate aceste lucruri în Parlament. În faţa noilor provocări de securitate cu care se confruntă România, consolidarea instituţiilor strategice de apărare reprezintă o prioritate absolută pentru partidul nostru“, se precizează pe noul site al PSD.

În schimb, fostul preşedinte al României, Ion Iliescu, are propria sa biografie pe noul site al PSD. Ion Iliescu, preşedinte de onoare al PSD, este prezentat în secţiunea liderilor PSD, alături de Liviu Dragnea, secretarul general Marian Neacşu, preşedintele Consiliului Naţional Mihai Fifor şi de Gabriela Firea, purtătorul de cuvânt al PSD.

PSD îi recunoaşte mai multe merite lui Ion Iliescu. „Ion Iliescu este o figura dominanta a politicii româneşti de după 1989. În timpul mandatelor sale de preşedinte a început introducerea reformelor politice, sociale si economice, precum şi procesul aderării la NATO si finalizarea negocierilor de aderare la UE“, este descris Iliescu.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.