Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Tudor intervine în scandalul momentului: 'Intoxicări anti-româneşti'

Radu Tudor

Analistul militar şi moderatorul Antenei 3, Radu Tudor, intervine în scandalul momentului. Acesta îi pune la zid pe cei de la Euractiv care au spus că americanii îşi trimit armele nucleare în ţara noastră. Radu Tudor nu-şi explică de ce o astfel de ştire mincinoasă poate fi lansată în opinia publică.

Citește și: Prima poză cu Simona Halep și bărbatul de la care vrea 3 copii

" Romania pare sa fi reintrat in zodia intoxicarilor masive venite din exterior. Dupa facatura britanicilor de la Sky news privind un trafic cu arme inexistent, acum Euractiv, un site finantat cu bani europeni lanseaza o informatie falsa privind un asa zis transfer al armelor nucleare americane din Turcia in Romania.

Un site cu pretentii, cum este Euractiv, cum poate lansa o astfel de informatie fara o verificare elementara din surse oficiale la Washington sau Bucuresti? Cat de nepriceput sa fi sa nu stii ca un transfer de arme nucleare, chiar si intre state aliate NATO, se face in urma unor evaluari, consultari, negocieri, semnarea unor documente oficiale si avizul parlamentelor din tarile vizate? Este un intreg arsenal de proceduri politico-militare ce se desfasoara transparent si pe termen lung.", spune Radu Tudor pe blog.

Şi asta nu e tot. Acesta crede că România a devenit o adevărată ţintă. " Cum sa spui ca s-au transferat arme nucleare fara sa fi existat acesti pasi obligatorii in preambul? Cui folosesc aceste intoxicari anti-romanesti? Cine jubileaza si ce planuri stau in spatele acestor falsuri repetate cu miza politica si militara continentala?", a încheiat Radu Tudor.

Citește și: S-a deschis prima terasă pentru nudiști / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.