Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan, ieșire VIRULENTĂ: 'Vor îngropa România mea și a dumneavostră'

Rareș Bogdan

Realizatorul Tv Rareș Bogdan a luat foc după ce carburanţii s-au scumpit începând de astăzi. Rareş Bogdan a sancţionat dur valul de scumpiri, precizând că deciziile liderilor coaliției, Dragnea și Tăriceanu, vor îngropa România.

Vești TRISTE din Afganistan: Trei militari români, răniți după explozia unei mașini capcană

„A explodat pretul la Pompa! In urma cu 3 saptamani m-au atacat de la prezidiul PSD pe mine si pe invitatii "Jocuri de putere" ca semanam panica si ca dezinformam! Le-am atras atentia public impreuna cu domnii Cosea, Danca, Apostol, Grosu, Scwarz, Rudnitki, Ionescu, Citu, ca din cauza accizei de 16 + 16 de pe 15 sept si 1 oct vor risca sa puna populatia in fata unei scumpiri iminente! Au dat asigurari ca nici vorba si au spus ca Realitatea ar trebui inchisa si eu arestat pentru ca seman panica in populatie si nu pot ei sa munceasca pentru tara si popor! Acesti inconstienti in frunte cu Dragnea si Tariceanu-cel care declara personal ca nu se va mari pretul la pompa vor INGROPA Romania mea si a Dumneavoastra! 
#ciumarosiesialge tradatori de neam si tara!

Au dat asigurari ca nici vorba de scumpiri pentru ca ei au purtat discutii cu OMV Petrom si LukOil si nu le vor mari redeventele doar sa tina pretul jos la pompa! Nu le-au marit redeventele din nou si aia au facut ceva pe negocierile lor secrete si au crescut pretul inca de azi noapte! Din 1 oct. urmeaza a doua serie de scumpiri la pompa.”,scrie Rareș Bogdan, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.