Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareş Bogdan, amendat de CNA cu 10.000 de lei. Care este motivul

Rares Bogdan

Consiliul Naţional al Audiovizualului a amendat Realitatea TV cu 10.000 de lei, pentru trei emisiuni realizate de Rareş Bogdan anul trecut, în octombrie şi noiembrie, potrivit paginademedia.ro.

În una dintre emisiune se vorbea despre cazul Colectiv, la un an de la tragedie. Au fost lansate acuzații legate de SMURD şi au fost difuzate pe post imagini cu victime cu arsuri, neblurate, potrivit sursei citate.

Vezi şi: Percheziții DIICOT la o importantă clinică privată

Vezi şi: Dan Andronic anunţă noi dezvăluiri în cazul alegerilor din 2009: 'Pot apărea alte elemente'

A doua emisiune cuprinsă în amendă a fost despre Federația Română de Fotbal. "Rareș Bogdan, împreună cu invitații săi Dorin Chioțea, Răzvan Ion Boanchiș și doctorul Pompiliu Popescu au lansat afirmații defăimătoare la adresa conducerii Federației Române de Fotbal și în special la adresa președintelui FRF, domnul Răzvan Burleanu", suna reclamația de la care a pornit discuția. Titluri afișate pe burtieră, pe fond galben: "Cine și-a bătut joc de fotbalul românesc", "Cine ești dumneata, domnule Burleanu?", "Cum duce Burleanu Naționala în mormânt", "Burleanu ești praf!", "Este sau nu Burleanu omul sistemului".

Cea de-a treia emisiune luată în calcul a fost despre TVR. În ediția din luna noiembrie, Rareș Bogdan s-a dezlănțuit într-un atac la adresa TVR și a președintelui Irina Radu. Subiectul: postul public a realizat un interviu cu premierul de atunci Dacian Cioloș, însă nu l-a difuzat. De ce? Era campanie electorală, iar Dacian Cioloș era opțiunea pentru premier a PNL, au justificat atunci cei din Televiziunea publică.

Rareș Bogdan a fost săptămâna trecute la CNA, unde și-a prezentat punctul de vedere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.