Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răspunsul șefului UNPR pentru Călin Popescu Tăriceanu: Îl consideram un domn / VIDEO

Indiscret.ro
steriu

Chiar dacă nu a votat pentru urmărirea penală a lui Gabriel Oprea, fost șef al UNPR, la cererea DNA, Călin Popescu Tăriceanu nu pare să se bucure de simpatia oamenilor fostului vicepremier. Noul președinte al UNPR, Valeriu Steriu, i-a pus gând rău șefului Senatului. Vrea, alături de liberali, să-l dea jos din funcție. 'Există o vorbă românească care spune așa: cum e turcu și pistolul. În varianta franceză, care e mai aproape de o traducere bună românească ca să înțeleagă oricine, se zice așa 'tel maître, tel valet' adică așa stăpân, așa servitor", a declarat Tariceanu.

Citește și: Război total Tăriceanu-UNPR: 'Așa stăpân, așa servitor'

Steriu nu a stat prea mult pe gânduri și l-a contrat pe Tăriceanu. ”Îl consideram un domn!”, a spus șeful progresiștilor.

”Nu am discutat nimic, cu nimeni. Am avut o discuție cu colegii de la Senat pentru a analiza și noi această propunere, pentru a avea un punct al UNPR. După ce vom face această analiză față de meritele pe care le-a avut Tăriceanu în conducerea Senatului față ce români, vom avea un punct de vedere și vom vedea dacă participăm sau nu la acest demers.

Îl consideram un domn, în consider în continuare. A trecut vremea aforismelor. Perioada cu vorbe grele aruncate între părți nu face bine nici politicienilor, nici românilor. Vreau să vin cu un suflu nou în UNPR, să aratăm că se poate face și altfel politică, nu doar cu astfel de vorbe aruncate peste gard.”

Citește și: O vedetă de muzică ușoară, filmată făcând videochat / VIDEO 18+

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.