Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răsturnare majoră de situație în ședința PSD

sah

Dupa ce au ținut-o în ședinte informale până miercuri noapte, taberele din PSD s-au reașezat și lucrurile se indreapta catre o lovitura de teatru.

Dan Șova, care riscă excluderea din partid dupa ce i-a cerut lui Liviu Dragnea să facă un pas în spate, și-a schimbat total discursul. Intrebat daca va cere demisia lui Dragnea în sedinta CExN, Sova a declarat: "Nu, nu, nu".

Marian Vanghelie, care era la fel de războinic ca Sova dupa pierderea alegerilor, a devenit si el, brusc, mai impaciuitor. La intrarea la sedinta PSD, a spus ca trebuie sa-i fie dat lui Dragnea timpul sa faca analiza alegerilor.

De cealalta parte, liderii judeteni ai PSD au spus ca nu au venit la sedinta pentru excluderi pentru ca "razboiul lasa victime" si partidul trebuie sa fie unit.

În acest context, lupta interna din PSD are mari sanse sa fie amanata pentru Consiliul National si Congres, iar la sedinta CExN de astazi sa se discute in principal despre ramanerea sau iesirea de la guvernare, despre restructurarea Guvernului, majoritatea parlamentara.

Analiza esecului ar putea sa fie amanata in PSD si astazi Victor Ponta sa prezinte o scurta analiza proprie cu privire la alegeri si la acivitatea Guvernului, iar Liviu Dragnea sa explice cateva concluzii preliminare legate de pierderea alegerilor.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.