Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RĂZBOI în toată regula în interiorul PMP! Atacuri FURIBUNDE şi acuzaţii FĂRĂ PRECEDENT: 'Eşti un RĂSPÂNDAC OBOSIT'

pmponline.ro
PMP sigla

Este război în toată regula în interiorul Partidului Mişcarea Populară! După ce Gelu Vişan a acuzat mai mulţi lideri ai partidului că fac negocieri în secret cu PNL pentru o viitoare fuziune, nu a durat multă vreme până ce nu a apărut şi o replică la acuzaţiile lui Vişan.

Preşedintele PMP Constanţa, Claudiu Palaz, îl atacă dur pe Vişan şi susţine că politicianul nu este altceva decât un "răspândac" care a uitat şi adresa sediului partidului.

"A ÎNVIAT VIȘAN! INCREDIBIL! E VIU SI VORBEȘTE! prostii normal! După ce că nu mai stie pe ce strada este sediul partidului, de cînd nu a mai trecut pe acolo, acum pentru ca nu are ce face, "PRINDE MUȘTE" pe la televizoare cu știri FALSE, pentru a fi băgat in seamă. Bre NEA VIȘANE, FIXEAZĂ-TE si nu mai cugeta! Dai "sateliți" presei fără URMĂ DE ADEVĂR! De cînd te stiu nu ai fost altceva decît un....RĂSPÎNDAC care ti-ai urmărit interesele! Ai uitat că nu ti-ai depus candidatura la PRIMARIA CRAIOVA?( din simplu motiv ca nu ai fost în stare să-ti strîngi semnături) Doar nu vrei sa-mi zici că aia a fost strategie sau ca te-au lucrat SIE si SRI?. Sau ai avut BLAT CU OLGUȚA? Sau vrei să-ti aduc aminte si alte lucruri care "fac bine" partidului si al căror autor esti? Asa că, mai bine, bagă somn că esti obosit!", a scris Palaz pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Judecătorii lansează BOMBA! Motivare: Beneficiarul documentelor SRI furate din DNA era Liviu Dragnea .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.