Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RĂZBOI TERIBIL între Guvern și BNR! Mihai Tudose îl cheamă la raport pe Mugur Isărescu: 'Au fost un pic plecaţi de acasă'

B1.ro
Mihai Tudose

Afirmaţii fără precedent ale premierului Mihai Tudose. Titularul de la Palatul Victoria îi face praf pur şi simplu pe cei din conducerea BNR şi anunţă că-ş cheamă la raport pe Mugur Isărescu. Mai mult, Tudose îi consideră pe cei de la banca Naţională vinovaţi de faptul că a crescut ROBOR.

Citește și: Val de scumpiri! Iată ce prețuri vor crește de la 1 octombrie

"Cei de la Banca Naţională au fost un pic plecaţi de acasă. Trebuia să aibă grijă să nu crească. Noi am luat banii de la companiile mari. Erau banii statului, nu i-am furat. BNR trebuie să reglementeze situaţia. Asta trebuie să facă. S-ar putea să am o discuţie săptămâna viitoare cu Mugur Isărescu. Să vad dacă domnul Vasilescu e îmbrăcat cu un tricou pe care scrie privat sau la BNR. E BNR sau o structură de zei care se ocupă doar de propria lor existenţă.", a tunat Tudose.

Citește și: Vești bune pentru elevi! De ce reduceri vor beneficia

Premierul ştie de ce a crescut preţul la carburanţi. Nu supraacciza e de vină. "La carburant au fost urganane şi a crscut preţul la baril. În România mai puţin decât în restul planetei. Am fost sub o creştere firească raportat la bursa petrolului. S-a adăugat la preţ acea acciză. Impactul pe preţ din cauza fenomenelor meteo a fost mare", a mai spus Tudose.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.