Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război total în PNL. Bușoi sau Dumitrescu?

Cristian-Busoi-2

Preşedintele interimar al filialei judeţene PNL Hunedoara, deputatul Florin Roman, susţine că majoritatea liderilor organizaţiilor liberale din ţară îl sprijină "ferm" pentru funcţia de secretar general al partidului pe senatorul Iulian Dumitrescu, şef al PNL Prahova. Surse la vârful PNL susțin că situația este cu totul așta și că președintele PNL București este favoritul liberalilor pentru funcția de secretar general.

Vezi şi: Răsturnare de situație în PNL

Vezi și: Adevărata BOMBĂ în cazul excluderii Cameliei Bogdan încă nu a EXPLODAT

"Astăzi (duminică - n.r.), preşedinţii de organizaţii ai vechiului PNL vor desemna propunerea de secretar general al PNL, funcţie interimară până la Convenţia din vară. În urma discuţiilor, majoritatea liderilor de organizaţii au decis un sprijin ferm pentru tânărul nostru coleg senatorul Iulian Dumitrescu, preşedintele organizaţiei Prahova. Se pare că în cursă a intrat şi Cristi Buşoi, un coleg care, din păcate, nu a performat cu organizaţia Bucureşti", a scris liderul PNL Hunedoara, duminică, pe Facebook. 

Noul secretar general interimar al PNL ar putea fi ales luni în şedinţa Biroului Permanent Naţional al PNL, a precizat Roman.

Numai că președintele PNL Hunedoara este mult în spatele evenimentelor. Majoritatea filialelor par acum a fi de partea lui Cristian Bușoi.

Fostul secretar general al PNL Marian Petrache a demisionat, pe 17 februarie, din toate funcţiile deţinute în partid, după ce a fost acuzat de procurorii DNA de şantaj.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.