Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Cuc, ministrul propus pentru Transporturi, prestație CATASTROFALĂ în fața jurnaliștilor

jurnalul.ro
Alexandru Răzvan Cuc

Răzvan Cuc, ministrul propus pentru Transporturi, a fost validat, miercuri, cu 37 de voturi pentru şi 12 împotrivă şi 11 abţineri.

În discursul său prezentat parlamentarilor, Răzvan Alexandru Cuc s-a referit la starea precară a infrastructurii şi a arătat care ar fi proiectele prioritare, majoritatea fiind cele de pe Coridoarele pan-europene (rutier şi feroviar). Autostrăzile Sibiu-Piteşti, Comarnic-Braşov, ca şi Autostrada Transilvania - Braşov-Borş - se numără printre priorităţile sale la capitolul infrastructură rutieră.

Se declanșează jihadul în PNL.Certuri și acuzații de jocuri de culise.Cine ridică securea războiului

După audiere, Răzvan Cuc a stat foarte puțin în fața jurnaliștilor, iar în momentul când a fost întrebat de numărul kilometrilor de autostradă care se vor face în acest an, acesta a răspuns scurt: „Nu promit nici unul, pentru că nu știu câți se vor face”. Cum jurnaliștii au devenit forte insistenți cu privire la cât se va construi în acest an, acesta a recunoscut că nu știe ce scrie în Programul de guvernare: ”Vom face cât scrie acolo”, a spus el neezitând să-i trimită pe jurnaliști la programul de guvernare al PSD.

El a susținut, în fața jurnaliștilor, că s-a ocupat ca secretar de stat în Ministerul Transporturilor de transportul aerian și a spus că nu are ce să-și reproseze cu privire la companiaTarom, dar că va încerca să revitalizeze această companie.

Chestionat dacă va face mai mult politică sau se va ocupa de administrarea domeniului, ținând cont că fostul premier Dacian Cioloș l-a eliberat din funcția de secretar de stat, după ce ar fi participat la un miting electoral PSD în județul Giurgiu, Răzvan Cuc a spus că evident că nu va face politică acolo, a zâmbit și a fugit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.