Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reghe, DESFIINȚAT de o legendă a Stelei: 'Ce să facă în Bundesliga? Să fie bucătar sau șofer?'

steaua reghecampf

Marcel Răducanu, fost jucător la Steaua și în Bundesliga, l-a criticat dur pe Laurențiu Reghecampf și a vorbit despre o posibilă numire a acestuia pe banca lui Hamburg, așa cum presa specula înainte de meciul cu Osmanlispor, acum o lună, anunță Libertatea.

"Reghecampf trebuie să aibă rezultate cu echipa asta (Steaua). Nu știu cum se explică faptul că anumiți jucători jucau atât de bine la Astra, iar la Steaua nu mai dau randament. Poate sunt antrenamentele prea tari, poate nu se face ce trebuie la antrenamente sau poate schimbă prea des echipa.

Nu au jucat nimic în ultimele meciuri. Nu se poate să te bată Dinamo și să faci egal cu Botoșaniul, echipe mult mai slabe.

Citește și: DEZVĂLUIRI: Șumudică ar fi încercat să-i convingă pe jucători să boicoteze meciul cu Steaua

E clar că se întâmplă ceva acolo, în vestiar. Dar noi, din afară, nu știm exact. Cum să spui, totuși, așa ceva despre un jucător de care s-ar putea să ai nevoie? (n.r. vezi aici declarațiile lui Reghecampf despre Tudorie). Dacă era în Germania și spunea așa ceva, se termina cu el. Era vai de capul lui!".

"Sunt niște chestii care mă pun pe gânduri. În plus, Reghecampf nu acceptă critica. E foarte deranjat când cineva îi spune că nu vede nimic. E tânăr și trebuie să mai învețe. Văd că este în panică fiindcă toată lumea e cu ochii pe el și că e răspunzător de rezultate. Dar sunt curios să vad dacă o să mai fie antrenor și din iarnă.

Ce să caute la Hamburg? Să vină șofer, bucătar sau ce? Ce să facă el în Bundesliga? În Germania nici nu s-a pomenit despre venirea la Hamburg", a spus Răducanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.