Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Repoziţionări în USR: Clotilde Armand face apel la Nicuşor Dan să nu plece din partid

nicusor clotilde

Deşi nu mai sunt prieteni, Nicuşor Dan îşi găseşte din nou o susţinătoare în Clotilde Armand, în momentele în care se pregăteşte să-şi anunţe oficial demisia din Uniunea Salvaţi România. Clotilde Armand îngroapă "securea războiului" şi face apel la Nicuşor Dan să nu plece din USR, printr-un mesaj publicat pe Facebook.

Vezi şi: Nicușor Dan și-a dat DEMISIA

Vezi şi: Președintele Coaliției pentru Familie, despre situația din USR: 'E un moment regretabil'

Vezi şi: Cine îi va lua locul lui Nicușor Dan la conducerea USR

"Îl cunosc pe Nicuşor Dan de 20 de ani. Când Nicuşor a trecut la un alt nivel şi simțea nevoia de o implicare substanţială pentru transformarea Primăriei Bucureşti și a României, i-am spus că sunt gata să renunţ la job-ul meu pentru a lua parte la proiectul lui de administrare profesionistă şi cinstită: Uniunii Salvaţi Bucureştiul și Uniunea Salvați România.

Am crezut în proiectul lui pentru că este un om care nu a făcut niciodată vreun compromis, a renunțat la cariera de matematician și-a dedicat ani de zile toată energia lui pentru a schimba în bine societatea românească. Am crezut în acest proiect pentru că nimeni nu era obligat să adopte o ideologie, nimeni nu era obligat să se pronunțe pe chestiuni intime, să voteze fiecare aşa cum îi dictează conştiinţa şi opţiunea lui ideologică.

Știu, se vor găsi mulți care cred că dețin adevărul absolut pe subiectul acesta și pe tema ideologiei, îi poftesc să-și creeze un partid, să devină consilieri și parlamentari după care mai discutăm. Buna guvernare nu mai depinde de o ideologie politică clasică. Să privim la clasă politică din România: lideri politici fără nici o înzestrare care dețin funcții de decizie importante în stat, condamnați penali care conduc partide, un fost șef de stat care atacă neobosit justiția și plagiatori care se consideră mari intelectuali, toți se declară oameni cu ideologii politice. Timp de 27 de ani au guvernat țara cu aceste false teme și vă întreb: ce au servit în afară de interesele lor transpartinice?

Calitatea lui Nicușor Dan este aceea de a fi un om de neclintit. Îl invit, la fel cum el a făcut-o când avea nevoie de ajutorul nostru, să rămână lângă noi, să nu renunțe, să stea neclintit! Nicușor Dan, trebuie să continuăm împreună!", scrie Clotilde Armand.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.