Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REVOLTĂTOR Un pensionar și o bătrână, bătuți cu bestialitate de imigranți în metrou / VIDEO

refugiati imigranti

Un nou scandal ce are ca protagonişti migranţii a izbucnit în Germania după distribuirea unei înregistrări video ce arată cum un grup de migranţi agresează în metroul din Munchen doi pensionari germani care au sărit în apărarea unei tinere, relatează marţi publicaţia Daily Mail.

În imaginile filmate cu telefonul mobil de un călător se vede cum un grup de cinci tineri, aparent arabi, îl trag de o parte cu forţa pe un bătrân şi ţipă la el, iar un al doilea vârstnic care intervine în dispută este şi el luat de gât şi ameninţat.

Citește și: CNA întrerupe emisia Kanal D, amendă maximă pentru Antena 1

Totul a început după ce o tânără a respins avansurile grupului de migranţi şi s-a îndepărtat de ei atunci când unul a atins-o. Într-o manifestare de furie, acesta din urmă a lovit cu pumnul un geam al metroului, moment în care unul dintre pasageri i-a cerut să nu fie agresiv şi să lase fata în pace. În replică, migrantul l-a mângâiat batjocoritor pe cap, iar conflictul a escaladat, în final toţi pasagerii din apropiere fiind implicaţi şi unii au încercat să se interpună între cei doi vârstnici agresaţi şi grupul de migranţi.

Poliţia germană a anunţat că a găsit imaginile pe o reţea de socializare şi a iniţiat o investigaţie pentru a identifica atât agresorii cât şi victimele, adăugând că cele două persoane agresate încă nu au depus plângere. Nici cel care a postat înregistrarea pe Facebook nu a sesizat autorităţile, el motivând că prietenii i-au spus că de obicei în astfel de situaţii poliţia germană le spune victimelor că nu poate face nimic.

Citește și: DEMISIE bombă la Antena 1: O vedetă spune că s-a săturat să...

În noaptea de Anul Nou sute de femei au căzut victime tâlhăriilor şi agresiunilor sexuale comise aparent de grupuri de migranţi arabi în centrul oraşului Koln, evenimente similare, dar de mai mică amploare, petrecându-se tot atunci şi în alte oraşe germane, precum şi în alte câteva state vest-europene unde au sosit numeroşi migranţi.

Poliţia din Koln a anunţat pe 1 ianuarie că noaptea de Anul Nou a trecut fără evenimente majore. Dar după ce faptele au ieşit la suprafaţă câteva zile mai târziu, s-a invocat faptul că agenţii de poliţie nu şi-au dat seama ce se petrece din cauza numărului mare al celor care sărbătoreau în stradă. Însă un raport intern al poliţiei ce s-a scurs ulterior în presă relevă că de fapt patrulele poliţiei au observat ce se întâmplă, dar nu au îndrăznit să intervină pentru că erau copleşite de numărul foarte mare al agresorilor aflaţi în stare de ebrietate, transmite agerpres.ro

Citește și: DOCUMENT Actele care aruncă în aer justiția din România: 1.000 de magistrați racolați de SRI

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.