Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robert Turcescu a 'deconspirat-o' pe jurnalista acuzată și de Victor Ponta: Detalii interesante

turcescu

Jurnalistul Robert Turcescu, cel care a recunoscut că a fost agent sub acoperire, a deconspirat o jurnalistă pe care și Victor Ponta a acuzat-o că ar fi infiltrată de către Servicii în presă.

”Nadina Forga alias Ioana Ene alias Ioana Dogioiu alias Constantin Racaru de la ziare.com il ia la palme pe Daniel Morar. Iar la finalul articolului ii trage si o amenintare stil Antena 3. De ce? Pentru ca s-au suparat Serviciile, a se citi SRI. Le-a lasat Curtea Constitutionala fara interceptari si aoleu ce of, ce jale! Si la cine sa apeleze gradatii sa le poarte oful in public? La subalterni, evident! Asa ca tanti Ene s-a pus pe scris cu mare rivna respectind indicatiile pretioase venite in plic din Padurea Baneasa. Eu i-am tot spus Nadinei Forga alias Ioana Ene- pe care o cunosc haaat, din anii 90, de cind lucram impreuna la Radio Total- ca i se vad epoletii, dar acum a ajuns la stadiul in care simte nevoia sa-i si lustruiasca in public.

Citește și: Polițistă filmată în timp ce făcea sex, la o petrecere, cu un coleg / FOTO 18+

In alta ordine de idei, tare strimba e lumea in care am ajuns sa traim daca vedem ziaristi care jelesc „drama” Serviciilor de a nu mai putea face interceptari cind li se scoala! Teoretic, ziaristii ar trebui sa lupte cel mai abitir impotriva abuzurilor si a atentatelor asupra libertatii de exprimare, a imixtiunii Serviciilor in viata privata si a limitarii unor drepturi si libertati individuale. La noi e invers!

Citește și: Asta e cea mai tare mașină din lume! Nu, nu e Bugatti, nici nu poți să-i pronunți numele / VIDEO

Ce nu stiu acesti „ziaristi” sau se prefac ca nu stiu, e ca deciza CCR ii lasa pe aia din SRI fara o afacere foaaarte profitabila, aceea a trasului cu urechea. Din care s-au imbogatit niste smecheri cu grade.

Nu plinge Nadina-Ioana-Forga-Ene-Dogioiu-Constantin-Racaru, viata merge inainte! Astia or sa ne asculte cu sau fara voie in continuare…

Asta e STIREA zilei: ziarista Dogioiu zice intr-un comentariu la o postare a Eleninei Nicut ca a vazut un draft al motivarii CCR pe problema interceptarilor facute de SRI. O motivare, repet, pe care Kovesi insasi zicea ca o asteapta. Deci Dogioiu fie e mai tare decit Kovesi (::::)), fie blufeaza, fie a fost servita de baieti cu un draft.

Cam tare, nu?

Citește și: Ce ți se întâmplă dacă stai un an în spațiu: Astronautul Scott Kelly a crescut cu 5 cm

O-la-laaaa!!! Deci Nadina Dogioiu alias Nadina Forga alias Ioana Ene, alias Ioana Ene Dogioiu alias Constantin Racaru de la ziare.com a vazut un draft al motivarii CCR?????!!! Adica ea a vazut un draft al unei motivari pe care public Kovesi spunea ca nu a vazut-o si ca o asteapta??!! Da’ cine e, dom’le, tanti Dogioiu-Forga-Ene-Racaru asta?!

Te doare mintea…” e mesajul lui Turcescu.

Citește mai multe AICI

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.