Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România a fost învinsă de Italia, scor 75-70, în primul meci din preliminariile Cupei Mondiale de baschet masculin din 2019

minge de baschet

Naţionala de baschet masculin a României a fost învinsă vineri, la Torino, de reprezentativa Italiei, cu scorul de 75-70 (42-28), în primul meci din grupa D a preliminariilor europene ale Cupei Mondiale din 2019. Pentru România au marcat Căţe 16 puncte, Watson 14, Moldoveanu 10, Orbeanu 8, Paliciuc 7, Kuti 6, Torok 4, Mandache 3, Darwiche 2, iar de la Italia s-au remarcat Della Valle şi Aradori, câte 16 puncte.

La meciul de la Torino au asistat câteva zeci de fani stabiliţi în Italia, care au încurajat naţionala. Tricolorii evoluează în aceste preliminarii cu un nou antrenor, Zare Markovski, macedoneanul fiind secondat de Mihai Silvăşan şi Hristu Şapera. De asemenea, vineri s-a consemnat şi debutul oficial la naţionala României al americanului naturalizat Giordan Watson. Tot vineri, în celălalt meci din grupa D, Olanda – Croaţia, scor 68-61 (33-35).

A doua partidă a României din grupa D va avea loc duminică, la BT Arena din Cluj-Napoca, în compania Olandei (ora 19.00). Biletele s-au pus deja în vânzare, pe trei categorii, cu preţuri de 10 lei, 15 lei şi 20 de lei, în funcţie de poziţionarea în sală. Programul complet al tricolorilor în grupa D este următorul: Italia – România (24 noiembrie), România – Olanda (26 noiembrie), Croaţia – România (23 februarie 2018), România – Italia (26 februarie), Olanda – România (28 iunie) şi România – Croaţia (1 iulie).

Primele trei clasate în fiecare din cele opt grupe se vor califica în faza următoare a preliminariilor europene. Cupa Mondială din 2019 va avea loc în China, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.