Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul din politică 'aprinde' justiţia: Apel disperat al unei cunoscute judecătoare

www.cugetliber.ro
justiție, judecată

Scandalul imens din lumea politică 'aprinde' şi justiţia. Ultimele mişcări de la Inspecţia Judiciară, dar şi mutarea DNA împotriva vicepremierului Sevil Shhaideh au declanşat războiul. În tot acest război, o cunoscută judecătoare intervine cu un apel disperat. Preşedintele Tribunalului Timiş, Adriana Stoicescu, are un mesaj extrem de tranşant pentru toţi colegii ei.

Citește și: Ce de bani! Ce salariu impresionant are șefa Vodafone România și ce „primă” de instalare a primit

"Generatiile intregi, crescute la umbra Mioritei, au deja inscrise lasitatea si defetismul in codul genetic. Lipsa de implicare, fuga de raspundere, vesnicul "nu se poate" sunt cartea lor de vizita. Comunismul i-a invatat pe cei mai multi sa taca, cu capul plecat, sperand ca, tarandu-se, nicio sabie nu il va taia. Pe cei putini privilegiati i-a invatat sa fie aroganti, obraznici si abuzivi, dar slugarnici cu puternicii zilei.

Citește și: A murit cea mai bogată femeie de pe planetă! Cine i-a luat „COROANA”

A venit momentul sa aratam tuturor ca a fi judecator inseamna a fi curajos si demn. A fi judecator inseamna a face dreptate si a spune adevarul indiferent de riscuri. Va este frica? Plecati. Aveti un trecut care va urmareste? Plecati. Vreti sa traiti confortabil, in mediocritate si supusi? Plecati. Lasati judecatorii care cred in vocatia lor sa faca ceea ce trebuie sa faca. Acum, mai mult decat oricand, Romania are nevoie de o justitie puternica si dreapta. Iar o astfel de justitie inseamna judecatori drepti, care nu se tem", a scris Stoicescu pe facebook.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.