Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul dintre TVR şi Realitatea, la tribunal: 'Tupeu fantastic'

bzi.ro
realitatea tv

Scandalul dintre televiziunea publică şi cei de la Realitatea TV se va soluţiona la tribunal. TVR urmează să dea în judecată postul Realitatea TV, după afirmaţiile pe care Rareş Bogdan le-a făcut cu privire la decizia conducerii postului public de a nu mai difuza interviul cu Dacian Cioloş în emisiunea „Viaţa satului“, dar şi din cauza faptului că postul de ştiri, care nu a mai primit semnalul transmisiei de la parada de 1 Decembrie din partea TVR, a blamat televiziunea publică pentru acest lucru.

Citeşte şi: Un deputat PSD, condamnat definitiv în plină campanie electorală

„În ultimele zile, un post de ştiri numit Realitatea TV a declanşat o adevărată campanie împotriva televiziunii noastre şi împotriva unora dintre noi. Nu are rost să căutăm explicaţii logice - începând cu conţinutul aşa ziselor emisiuni şi terminând cu comportamentul aşa zişilor invitaţi, ne dăm seama că ordinele se execută, nu se comentează, teatrul se joacă după textul primit şi urletele urmează partitura livrată“, a transmis Irina Radu într-un mesaj pentru angajaţi, arată paginademedia.ro.

Citește și: Cutremur în fotbal: Regele Hagi, în dezvăluirile FootballLeaks

Irina Radu scrie că Realitatea TV a dat dovată de „tupeu“ atunci când a condamnat TVR când cel din urmă post nu a oferit semnalul de transmie pentru parada de 1 Decembrie, spunând că „mulţi sunt învăţaţi să dea în TVR“. „Reacţia celor de la Realitatea după refuzul nostru de a le oferi semnalul TV la 1 Decembrie mi s-a părut de un tupeu fantastic şi ne-a arătat cum sunt mulţi învăţaţi să dea în TVR, să jignească TVR, să umilească angajaţii şi apoi tot ei să urle că nu sunt ajutaţi. Ajutor înseamnă parteneriat şi respect. Ni s-a părut normal să nu ne mai lăsăm tăvăliţi şi apoi folosiţi“, arată ea.

Citeşte şi: Doliu în lumea întreagă: A murit o LEGENDĂ a lumii sportului

Tot Irina Radu le spune angajaţilor postului public să nu se lase influenţaţi de acuzaţiile aduse, mai ales când sunt numiţi „trepăduşi“ de colegii de breaslă. „Vă rog doar să nu ne lăsăm influenţaţi, copleşiţi, presaţi de fiinţele respective, fiecare cu interesul ei şi cu disperările şi neîmplinirile aferente. Noi avem treabă de făcut şi m-am simţit tare bine observând că toate acuzaţiile lor erau, de fapt, lucruri bune făcute de noi: sigur că unii pot invidia achiziţiile noastre - de la amintitul ecran, la camere şi alte echipamente. Sigur că e uşor să numeşti colegii de breaslă «trepăduşi», să spui că «jumătate trebuie daţi afară» etc. Mintea lor complicată a ştiut totuşi să amestece vorbe cu mesaj: cultură, 3.000 de colaboratori, comisioane, mafie etc“, mai spune Irina radu, conform sursei citate.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.