Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se lucrează la DEMITEREA șefei DNA, Laura Codruța Kovesi

kovesi

Laura Codruța Kovesi a anunțat că nu vrea să renunțe la cariera juridică, deși au existat mult zvonuri conform cărora s-ar lucra la o intrare în politică. Șefa DNA lasă de înțeles că vrea un nou mandat în fruntea Direcției. Kovesi are mulți contestatari, de la politicieni din actuala coaliție guvernamentală până la cei din Opoziție, în frunte cu fostul președinte, Traian Băsescu.

Citește și: Avertismentul Elenei Udrea pentru Klaus Iohannis / VIDEO

Mulți ar vrea ca Laura Codruța Kovesi să fie demisă, iar în acest sens a fost inițiată și o petiție online. Intitulată ”NU AVEM INCREDERE IN LAURA CODRUTA KOVESI !!!”, petiția a fost inițiată pe 30 septembrie, iar în 5 zile a strâns numai 203 semnături. Cei mai mulți dintre semnatari sunt din București.

# Oraș Semnături

1. România BUCURESTI 53 26.11 %

2. România Braila 7 3.45 %

3. România Brasov 7 3.45 %

4. România Ploiesti 6 2.96 %

Alte locatii 130 64.039 %

Citește și: Detalii din DIVORȚUL ANULUI în România: M-a înșelat cu o maseuză, se ducea cu femei în excursii

Iată ce spune inițiatorul petiției:

”NU AVEM INCREDERE IN LAURA CODRUTA KOVESI !!!

30.09.2015 SE SPUNE : NU POTI AVEA INCREDERE DECAT IN DUMNEZEU SI JUSTITIE ! TOCMAI DE ACEEA , NOI , POPULATIA , PROSTIMEA , DE , AM HOTARAT ASA : IN DUMNEZEU , SI PE TIMPUL VIETII , SI DUPA , AVEM INCREDERE , SUNTEM POPOR MAJORITAR CRESTIN-ORTODOX , SUB SEMNUL DRAPELULUI NATIONAL SI AL SFINTEI CRUCI , BUNUL DUMNEZEU ESTE CALAUZITORUL VIETIILOR NOASTRE , SEMNUL DE INTREBARE ESTE DACA PUTEM AVEA INCREDERE IN JUSTITIE ? PORNIND DE LA ACESTE REALITATI , VA INTREB , PUTEM AVEA INCREDERE IN IMPARTIALITATEA LAUREI CODRUTA KOVESI , IN FRUNTEA DNA ??? ... DACA NU AVETI INCREDERE , SEMNATI PETITIA , EU VOI ASIGURA SERIOZITATEA PETITIEI , IMPREUNA CU PETITIEONLINE . COM .”

Citește și: Lovitura TERIBILĂ pe care o dă un serviciu secret: Cine e vizat

Vă prezentăm câteva dintre mesajele postate (n.r. orografie aparține semnatarilor)

”IN-CRE-DI-BIL !!! Nu se poate asa ceva ! Femeia asta nu mai are nici un pic de jena,totu-i pe fatza domnilor ! Coincidenta dracului,ieri Tariceanu a atacat ''statul de drept'' si ''justitia independenta'' si azi Lulutza ii face dosar ! Hai da-ma dracu ! Cat o sa-i mai suportam pe astia care au ingenunchiat Romania !? JOS CU TRINOMUL DE TIRANI,STANCIU,KOVESI,COLDEA !!!”

Citește și: Anunț de ULTIMĂ ORĂ al lui Victor Ponta: Pentru mine și Guvern e ÎNCHEIAT

”Cât timp DNA-ul arestează, şi poate pe bună dreptate, oameni de afaceri români , oameni care au creat locuri de muncă, şi nu are un comportament egal faţă de oamenii de afaceri străini, Laura codruţa Kovesi mânjeşte funcţia cu care a fost investită contribuind la distrugerea ţării. Cât timp laura Kodruţa Kovesi ţine în nelucrare mii de dosare ca să le poată utiliza la nevoie, dă dovadă de un oportunism greu de calificat ca să nu mă gândesc la fapta de a face , sau a nu face din favorizarea infractorului. Ar mai fi suficiente elemente dar cred că e deajuns!”

Citește și: Cadou umilitor pentru Liviu Dragnea: Ce a primit liderul PSD la Suceava / FOTO

”Un raport asupra miilor de sesizări nebăgate în seamă, sesizări produse de corpul de control al primului ministru şi de curtea de conturi, ar descrie cu claritate faptul că este angrenată politic şi îşi face treaba după cum i se cere! Nimic despre băsescu? nici în dosarul fratelui? Nici cu împrumutul făcut în numele României? Nici cu casa din Mihăileanu? dar cu falsul în baza căruia Iohanis a dobândit proprietăţi nimic?”

Citește și: Ioana Petrescu iese la atac: Nu te-ai aștepta la așa ceva de la fostul ministru

”De ce nu sunt anchetati cei din PDL(pnl),Blaga,Videanu,Udrea,inclusiv ea pentru denunturile facute,ce sa mai vorbim de familia Basescu.S-a facut un pic de tam,tam,si gata. Oricat ai fi de naiv iti dai seama ca avem o justitie corupta care face jocurile lui Iohannis(care sai el are probleme)si ale basistilor,pentru a schimba guvernul Ponta.”

”KODRUTA este o băsistă notorie,anchetează numai adversari ai lui Băsescu si de ochii lumii mai anchetează căteun pedelist.”

”Urgent urgent trebuie demisa deja se crede conducatorul tarii nu o demitem o sa qjungem ca in coreea.”

”O cucoana pusa de basescu doar sa-i acopere furaciunile,alaturi de alta panarama numita morar,are impresia ca ea a inventat dreptul roman.Se vede ca in momementul in care pui in functia de procuror general,neavand minimul de experienta,acea persoana ajunge la un moment dat sa dea cu dreptul in gard.Nu este posibil ca dupa 11 ani de serviciu,sa nu cunosti legislatia si mai mult,sa MINTI CU UN TUPEU IESIT DIN COMUN.Muierea asta pe langa faptul ca NU ARE NIMIC CU DREPTUL,acopera cu nonsalanta infractorii care au distrus si inca mai distrug Romania.Nu are ce cauta in magistratura pentru simplu fapt CA ESTE INCOMPETENTA.”

 

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.