Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Secretarul general al PSD, mesaj ferm pentru Tudose înainte de ședință: 'E bine să reflecteze'

marian neacsu

Secretarul general al PSD, Marian Neacşu, a ajuns joi la sediul PSD, pentru şedinţa Comitetului Executiv Naţional, programată pentru ora 17.00. În şedinţă trebuie să se tranşeze chestiunea remanierii cerută de premierul Tudose.

"Trebuie să tratăm această problemă cu foarte mult calm şi responsabilitate", a afirmat Neşcu.

Acesta a comentat şi afirmaţiile preşedintelui Iohannis, care a lăsat să se înţeleagă că nu ar mai fi dispus să numească şi un al treilea premier de la PSD în mai puţin de un an. "Premierul, dacă se pune problema (undei schimbări a premerului - n.r.), va trebui să fie tot de la PSD", a comentat Neacşu.

Liderul PSD a mai afirmat că îşi susţine părerea exprimată săptămâna trecută că Rovana Plumb şi Sevil Shhaideh nu ar trebui să plece din Guvern. "Acel vot a fost dat în unanimitate", a adăugat Neacşu, referindu-se la decizia PSD de săptămâna trecută de a menţine sprijinul politic pentru cele două membre ale guvernului.

"Pentru PSD, în acest moment mai importantă este stabilitatea ţării, programul de guvernare şi ceea ce ne-am angajat să facem", a declarat Marian Neaşcu. Întrebat dacă o eventuală demisie a premierului ar însemna stabilitate, secretarul general al PSD a răspuns: "Cred că la acest lucru e bine să reflecteze şi domnul prim-ministru. Dacă se menţine ideea unei demisii, asta poate să ducă la instabilitate."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.