Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu vorbește despre REMANIERI în guvern: 'Astea se fac, nu se discută'/ VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
Dragnea Grindeanu

Liviu Dragnea pregătește o nouă remaniere în guvernul Sorin Grindeanu! Șeful PSD a spus că e nemulțumit de mai mulți miniștri, dar public i-a criticat vehement pe trei dintre ei: Tudore, Toader, de la Justiție, Viorel Ștefan, de la Finanțe și Gabriel Leș, de la Apărare.

Premierul spune că și el monitorizează ce fac miniștrii săi și anunță că remanierile nu le va discuta la televizor. Grideanu a declarat, la Antena 3, că eventualele demiteri le va discuta cu Dragnea.

Citește și: OBSEDATĂ O tânără fotomodel s-a operat pentru a semăna cu un personaj de desene animate / VIDEO

”Eu monitorizez toți miniștri și nu sunt singurul. Și președintele Liviu Dragnea monitorizează. Sunt lucruri normale. Monitorizez fiecare membru. Remanierile se fac, nu discutăm și nu le facem la TV. Analizăm, tragem linie, discutăm cu președintele Dragnea. Trag o concluzie eu ca premier, prezint concluzia pe care o am la partid.

Sunt mulțumit de mare parte din miniștri. Au făcut ce trebuiau să facă în primele trei luni. Eu mă întâlnesc cu 2-3 dintre ei în fiecare zi. Eu prezint punctul de vedere ca și căpitan de echipă coaliției de guvernare. Eu vorbesc cu Liviu Dragnea de foarte multe ori pe zi contrar a ce se spune din interior și exterior. Ne înțelegem rolul fiecare dintre noi și ne dorim un singur lucru ca tot ceea ce am spus și ne-am angajat să facem.”, a spus Sorin Grindeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.