Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURPRIZĂ în SUA. Un DUR de la Hollywood revine în politică 'să se bată' cu Donald Trump

Fostul guvernator al statului California îşi planifică revenirea în viaţa politică şi ia în calcul să candideze pentru un loc în Senat, în calitate de independent, ceea ce i-ar permite să ducă la nivelul următor disputa cu preşedintele american Donald Trump, relatează publicaţia Politico, citând surse din cadrul comitetului din California al Partidului Republican, transmite agerpres.

Citește și: FOTO HOT Nicki Minaj și-a arătat sânii la un eveniment de modă la Paris

Sursa citată arată că posibilitatea ca Arnold Schwarzenegger, actor şi fost guvernator de California, să ia parte la alegerile din 2018 este tot mai discutată în cercurile republicane, fiind alimentată de capacitatea dovedită de Arnold de a îl irita pe Trump, lucru dovedit de schimburile de mesaje dintre cei doi pe reţelele de socializare.

content-image

Un strateg din cadrul Partidului Republican a declarat că intrarea în cursa pentru alegerile din 2018, când actuala senatoare de California, democrata Dianne Feinstein, va avea 85 de ani, "ar fi pentru Arnold ocazia de a-l hărţui pe Trump pentru următoarele 16 luni".

Schwarzenegger ar putea astfel să scoată în evidenţă contrastele dintre abordarea sa şi cea a lui Trump pe subiecte-cheie precum schimbările climatice, reforma politică şi chiar imigraţia.

Citește și: Facebook introduce o nouă funcție: Mesajele care se distrug după 24 de ore

Purtătorul de cuvânt al lui Arnold Schwarzenegger, Daniel Ketchell, nu a confirmat, dar nici nu a informat speculaţiile privind revenirea în politică a fostului guvernator.

"În prezent, prioritatea lui este să îşi folosească platforma pentru a aduce un plus de raţiune şi coerenţă la Washington. Toate opţiunile rămân deschise în ce priveşte modul în care vor atinge acest scop", a spus Ketchell pentru Politico.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.