Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURPRIZĂ neplăcută pentru Dacian Cioloș la Cotroceni: Ce l-a anunțat Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a avut o surpriză neplăcută pentru Dacian Cioloș. La depunerea jurământului lui Dragoș Pâslaru, noul ministru al Muncii, președintele l-a anunțat pe premier că a promulgat legea indemnizațiilor mamelor, lege despre care Cioloș spunea că nu are bani.

”Felicitări și mult succes! E o situație complicată când preluați mandatul. Chiar astăzi (n.r. luni) am semnat un decret de promulgare pentru o lege care, cu siguranţă, este din zona dvs, este vorba de decretul de promulgare a legii pentru modificarea şi completarea OUG 111/2010 privind concediul şi indemnizaţia lunară pentru creşterea copiilor, adică indemnizaţia pentru mame. E o lege bună și bine-venită.

Citește și: Cristian Tudor Popescu e DEVASTATOR: A servit ca o HANDICAPATĂ locomotor

Vă încurajez pe dvs (n.r. ministrul Muncii) şi pe dvs, dl prim-ministru, să găsiţi în Guvern cele mai bune soluţii pentru a aplica cât se poate de repede această lege. Eu vă rog să nu trataţi această chestiune într-un mod contabil. Este o lege proactivă, din zona politicilor demografice, care, cu siguranţă, este foarte importantă pentru România.

Nu pot să trec peste un întreg complex de probleme care vă aşteaptă, şi anume salarizarea bugetarilor. Este o situaţie complicată: de mulţi ani încoace, guvernanţii, parlamentarii încearcă să găsească soluţii la această problemă, fără să fi găsit una satisfăcătoare pentru toată lumea, până în momentul de faţă. Vă doresc, domnule ministru, ca, împreună cu toţi actorii implicaţi, cu colegii din Guvern, cu sindicatele, cu toţi cei care pot contribui la această discuţie, să vă aplecaţi asupra acestei chestiuni şi să găsiţi o soluţie bună, o soluţie acceptată, care, realmente, îmbunătăţeşte situaţia în acest domeniu.”, a spus Klaus Iohannis.

Citește și: Apple extrage aur de zeci de milioane de euro din telefoanele și computerele vechi

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.