Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Liberalii râvnesc la funcții importante: negociere cu PSD

portalsm.ro
sah

Liberalii pierd front după front în fața PSD, iar oamenii lui Dragnea sunt pe cale să le sufle și una dintre funcțiile care le-a aparținut liberalilor în legislatura trecută.

Citește și: GRAȚIEREA în line dreaptă în Parlament: Când este termenul de adoptare TACITĂ

Demisia lui Bogdan Olteanu de la Banca Națională a lăsat un scaun liber, iar Parlamentul va trebui să numească un nou vice-guvernator. În legislatura trecută, funcția aparținea PNL, dar în actuala legislatură lucrurile s-au schimbat, iar PSD va încerca să o aconteze pentru oamenii săi.

De asemenea, este vacantă funcția de vicepreședinte al Autorității de Supraveghere Financiară, pe care cei din PNL o doresc, dar pe care PSD o va aconta tot pentru oamenii săi.

Surse din PNL ne-au precizat că în conducerea liberală s-au fixat deja cele trei propuneri care vor fi înaintate în Parlament, propunerile fiind comune pentru ambele funcții. Este vorba despre deputații Cătălin Predoiu și Eugen Nicolăescu, dar și de fostul deputat PNL, Andreea Paul.

Cei din PNL vor încerca o negociere cu PSD pentru aceste funcții, pentru că altfel nu vor avea nicio șansă la votul din plen, ne-au explicat surse liberale. Negocierile vor fi conduse de liberalii cu experiență, care au mai avut contacte importante în PSD și cu ocazia repartizării funcțiilor din Parlament.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.