Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Liviu Dragnea se pregătește de vremurile tulburi din PSD

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea incruntat

Președintele PSD Liviu Dragnea a început un adevărat turneu prin țară la diverse obiective economice, care fac parte din programul de guvernare al PSD. Trecând peste faptul că acest turneu pare a fi mai mult unul al unui prim-ministru, surse din PSD ne-au atras atenția asupra unui alt aspect.

Citește și: RĂZBOI în PSD: Liviu Dragnea, atacat dur de un deputat. Lista inconsecvenţelor

Turneul lui Liviu Dragnea se desfărșoară în județele în care oamenii săi fideli sunt lideri de filiale. Fie că vorbim de Gorj, de Olt, de Bistrița sau de Teleorman, în fiecare dintre aceste județe sunt lideri județeni care îi asigură sprijin total lui Liviu Dragnea la nivel central.

Apele tulburi din PSD l-au forțat pe Liviu Dragnea să facă un astfel de turneu, care poate fi catalogat destul de ușor drept unul electoral, pentru că liderii de filiale aveau nevoie de prezența lui Dragnea pentru a-și valida anumite obiective de investiții.

Surse din PSD ne-au explicat că în această perioadă, în interiorul partidului, au loc repoziționări, generate de intenția lui Liviu Dragnea de a remania o parte dintre miniștri.

În Comitetul Executiv din luna iunie, în care se va face analiza Guvernului și în urma căruia ar putea fi maziliți o serie de miniștri, Liviu Dragnea are nevoie de tot sprijinul liderilor cu mare influență la nivelul PSD, pentru că altfel spiritele se vor încinge destul de tare în interiorul partidului.

Totodată, sursele noastre susțin că turneul lui Liviu Dragnea va continua, dar ni s-a atras atenția și asupra unui alt aspect. Faptul că Liviu Dragnea ocolește Moldova și Transilvania în vizitele sale ar putea genera și mai multe nemulțumiri din partea liderilor de filiale din aceste zone, care oricum au fost ”săriți” la marea împărțeală a funcțiilor guvernamentale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.