Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE. Sedinta strategica la PNL inainte de votul pe cazul Sova. Ce lovitura pregatesc / UPDATE

pnl

Senatul se pregateste sa dea un nou vot privind incuviintarea arestarii preventive in cazul Dan Sova. In acest timp PNL pregateste si el strategia privind atitudinea pe care o vor lua in plen.

UPDATE: Surse sustin ca dicutiile privind strategia PNL sunt conduse de co-presedintele PNL Vasile Blaga. EL a fost si primul in sala de plen unde urmeaza sa se dezbata o motiune simpla a PNL inainte de votul in cazul Sova.

Surse liberale au declarat pentru stiripesurse.ro ca una dintre variante ar fi ca senatorii liberali sa paraseasca sala de plen la momentul votului pentru a nu gira o actiune pe care o considera neconstitutionala. In plus, in absenta lor, s-ar putea vedea foarte clar cum a votat PSD in cazul Sova.

Insa se tem ca electoratul i-ar putea judeca pentru faptul ca nu stau in sala sa voteze PENTRU incuviintarea arestarii lui Dan Sova, insa ei nu ar vrea ca prin votul lor sa legitimeze reluarea votului dorita de PSD.

O altă variantă ar fi ca senatorii PNL să aplice vechea tactică a PDL - prezent, nu votez.

Indiferent de strategia pe care o vor adopta, liberalii se pregatesc sa faca 'circ' in plen impotriva decizie de a se relua votul pentru incuviintarea arestarii lui Dan Sova, pe care o vad un mod sigur de a-l scapa pe acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.