Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăpălagă, reacţie la acuzaţia că ar fi fost omul lui Coldea: 'Voi muri cu dinţii înfipţi în gâtul vostru'

facebook.com
Dan Tapalaga

Acuzat de fostul colonel SRI Daniel Dragomir că ar fi fost unul dintre jurnaliştii care frecventau biroul lui Florian Coldea, jurnalistul Dan Tăpălagă, editor coordonator al site-ului hotnews.ro, răspunde în termeni duri şi denunţă o campanie coordonată de Liviu Dragnea.

Vezi şi: Daniel Dragomir DEZVĂLUIE jurnaliștii acoperiți care mergeau în biroul lui Florin Coldea

"Dupa Ghita, Ponta, Basescu, Ciuvica, Cristoiu, Andronic, Badea, in fine lista e lunga, aseara l-au scos pe Dragomir in fata sa repete ca un papagal placa uzata cu securistii din presa, cu aerul ca le zice din interior si, pac, inca o comisie de ancheta! Dragomir repeta refrenul cu acoperitii de cand au inceput anchetele penale impotriva lui, in special dupa afacerea Black Cube in care e bagat pana in gat iar cativa ziaristi, intamplator fix aia pomeniti de el, chiar ne-am ocupat de subiect. Cum fostul ofiter dat afara din SRI a devenit intre timp util cauzei borfasilor, l-au impachetat frumos la televizor, cum numai Gadea stie sa faca.

Scopul acestor acuzatii este, repet, compromiterea, denigrarea, intimidarea tuturor celor din justitie, politica sau presa care nu sustin cauza borfasilor, le-au investigat afacerile murdare si inca se incapataneza sa apere interesul public. N-au mai ramas foarte multi. S-au adunat armate de orci in jurul lui Pablito, pupa inelul si calca in picioare pe oricine le demasca fardelegile, hotiile si minciunile. Mai au putin si proclama oficial Romania stat mafiot. Acum ori niciodata!

Incepe sa doara Tel Drum, Pablito? Frige?

O sa le spun asa, lui Pablito si armatei lui de orci: voi muri cu dintii infipti in gatul vostru. Promit sa fac tot ce-mi sta in putere sa arat publicului cum il jefuiti, manipulati si batjocoriti in fiecare zi. Adevarul e de partea mea, minciuna de a voastra. Nici un pas inapoi!

Nu ma pot abtine totusi sa nu observ cum toti securistii expirati vad peste tot numai securisti, cum atarnatori la vedere pe la usa serviciilor (gen Andronic, Cristoiu, Dragnea sau Ghita) cred ca toti sunt ca ei. Ati uitat poate interviurile slinoase ale lui Andronic, cum se gudura Cristoiu pe langa SRI la zile de bilant, partidele de tenis ale liderului PSD sau contractele lui Ghita cu baietii. Psihanalizabile cazuri", scrie Tăpălagă pe Facebook.

Vezi şi: Pentru ce ar fi ajuns Victor Ponta la DNA: procurorii vor capul lui Liviu Dragnea

Jurnalistul reia şi un fragment dintr-un editorial din 2015, când Victor Ponta îl acuza că ar fi "securist". "Bonus! Pentru cei care doresc sa inteleaga mai bine cum functioneaza tehnica denigrarii, reiau mai jos fragmente din textul “Securistule!”, publicat acum doi ani. Asta e tot ce am de spus “la acuzatiile lui Dragomir”:

“Vrei sa compromiti azi pe cineva? Acuza-l ca-i securist, acoperit, ofiter, omul serviciilor, ca executa ordin pe unitate etc. Politicieni, jurnalisti sau o parte din public s-au obisnuit sa arunce cu aceasta acuzatie ca sa-si darame adversarul sau cand cauta sa-si discrediteze interlocutorul. Scopul final este sa demonstreze ca omul nu e liber, ca nu actioneaza/scrie de capul lui ci gesticuleaza papusat de altii, ca lucreaza la comanda. Este una din cele mai lase si, culmea, securiste metode de a submina credibilitatea cuiva.

Acuzatia nu poate fi dovedita dar, odata lansata, cel acuzat nu se poate apara. Orice ar spune va pluti mereu o umbra de indoiala care, odata strecurata sub piele, se intinde ca raia si, in timp, lucreaza. Singura varianta este un proces in justitie si despagubiri civile."", mai scrie Dan Tăpălagă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.