Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu rupe tăcerea: Ce spune despre alianţa cu PSD şi despre candidatura la Primăria Bucureşti

tariceanu ponta

Călin Popescu Tăriceanu s-a decis să rupă tăcerea. Preşedintele Senatului a vorbit despre ce va face ALDE în alegerile locale, dar şi despre adeziunea lui Victor Ponta la partidul său.

"Victor Ponta este preocupat să dea contur fundaţiei. Îşi petrece mult timp cu aceste planuri. Ponta are o carieră politică în faţa lui. Să depăşească acest moment care nu e simplu. Procesul îl poate scoate un timp din politică. Nu am vorbit despre venirea lui la partidul nostru", a spus Tăriceanu la RTV.

Al doilea om în stat a aruncat bomba. Tăriceanu a lovit din nou în Klaus Iohannis. "România este condusă de preşedinte, serviciile secrete şi de către justiţie", a tunat Tăriceanu.

Acesta a spus şi de ce a decis ca ALDE să încalce parteneriatul cu PSD şi să aibă candidaţi proprii la alegerile locale din Capitală. Din sondajele făcute în Bucureşti ne indică faptul că alectoratul vrea să mergem singuri în alegeri. În acest fel ne putem contura identitatea. Vrem ceva clar. Să fim liberali, nu în alianţe. Unde organizaţiile locale consideră că e avantajos să se alieze, să o facă. Bucureştiul are vizibilitate şi nu vrem să creăm confuzie, mergem pe liste separate. Am decis să nu candidez la Primăria Bucureştiului", a încheiat Tăriceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.