Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, față în față cu liderii unioniștilor la sediul PMP

inquamphotos.com / Ciprian Petcut
traian basescu rade

Fostul președinte Traian Băsescu i-a primit, duminică, la sediul PMP pe liderii unioniști pentru a discuta despre doleanțele unioniștilor și despre măsurile pe care România le va propune în privința relației cu Republica Moldova. La discuții participă și preşedintele executiv al PMP Eugen Tomac, care a participat sâmbătă la protest. Urmează ca liderii unioniștilor să aibă întâlniri în cursul acestei zile și cu restul partidelor.

„În Republica Moldova procentul unioniştilor e din ce în ce mai mare, dar pentru a obţine o majoritate unionistă e nevoie de implicare a statului român. Fără ca statul român să nu dea semnalul acolo nu o să ajungem la o majoritate unionistă. Dacă România vrea, poate să obţină o majoritate unionistă peste Prut. Trebuie doar să vrem şi să ne asumăm”, a declarat liderul unioniştilor, George Simion, la sediul PMP, potrivit Gândul.

Platforma Unionistă Acțiunea 2012 a organizat, sâmbătă, marșul intitulat „Lupta pentru Basarabia”, prin care se cere politicienilor asumarea că proiect de țară a unirii României cu Republica Moldova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.