Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei poliţişti răniţi în ciocniri cu manifestanţi naţionalişti la Kiev

http://www.ordineazilei.ro/
Ucraina steag

Cel puţin trei poliţişti au fost răniţi în ciocniri cu manifestanţi naţionalişti în centrul Kievului duminică noapte, a anunţat poliţia ucraineană luni, informează agenţia Xinhua. Ofiţerii de poliţie au suferit fracturi şi răni la cap, a scris pe Twitter şeful poliţiei naţionale a Ucrainei Sergi Kniazev.

Presa locală a anunţat că cel puţin 10 manifestanţi au suferit de asemenea leziuni uşoare. Ciocnirile au izbucnit în timp ce protestatarii, care manifestau în sprijinul blocării căii ferate din regiunea de est Donbas, au încercat să rupă cordonul poliţiei din jurul clădirii administraţiei prezidenţiale a Ucrainei. Aproximativ 1.000 până la 2.000 de activişti au participat la demonstraţia Organizaţiei Naţionaliştilor Ucraineni.

De la sfârşitul lunii ianuarie, un grup de activişti naţionalişti a blocat calea ferată pentru a opri transportul cărbunelui din zona din estul Ucrainei controlată de insurgenţi pro-independenţă către teritoriul controlat de guvern, conform Agerpres. Săptămâna trecută, preşedintele ucrainean Petro Poroşenko a promis să găsească o cale de a pune capăt blocadei, care a declanşat o criză energetică în Ucraina şi ar putea conduce la pierderea de locuri de muncă în industria cărbunelui şi metalurgică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.